dilluns, 27 d’octubre del 2008

Sopar d'investigadors i presentació del Simposi

Amics i amigues, el proper sopar de la Fundació serà el dijous, dia 30 d'octubre, a 3/4 de 9 del vespre al Centre Artesà Tradicionàrius, de Gràcia (Ptge. Sant Antoni, 6-8), a tocar del metro de Fontana. Avancem un quart l'ora perquè tinguem més temps després per fer-la petar, perquè sempre ens quedem amb la conversa a la boca.

Aquest cop En Joan-Marc Passada i l'Oriol Falguera, de la Comissió 100 Anys d'Estelada i En Joan Murai, biògraf i marmessor d'En Vicenç Ballester, l'impulsor de l'estelada blava actual, ens presentaran la nova edició del llibre d'En Joan Crexell, L'Origen de la bandera independentista, que acaba d'estampar Rafael Dalmau, Editor.

Així mateix, també us presentarem la programació del 8è Simposi sobre la Descoberta Catalana d'Amèrica, que, com ja deveu saber, s'escaurà els dies 21 i 22 de novembre a Arenys de Munt i que aquest any aplegarà 22 ponents, a més a més de ser seu de l'estrena mundial del documental 42º d'En Xevi Mató, sobre el port de Pals i la descoberta del Nou Món.